top of page

Hi!

Mijn naam is Floor Schievink. Ik ben afgestuurd in Communicatie and Multimedia Design aan de Hanze hoge school - Applied Sciences (Groningen). Ik heb een minor afgerond in Branding, Advertising and Design aan de Nederlandse Hogeschool Leeuwarden, daarvoor heb ik drie jaar een opleiding gedaan in kunstgeschiedenis en Art & Design.

 

Flink is een graphic & design studio, toegewijd aan het laten stralen gepersonaliseerd ontwerp voor individuele klanten & bedrijven.

 

Ik hou ervan om klanten een gepersonaliseerd design aan te kunnen leveren. Dit betekend dat er aandacht gestoken wordt in wat de klant wil en dat er op de juiste manier naar geluisterd wordt. Op deze manier help ik klanten hetgeen ontwerpen waar mensen van houden. Ik geloof in hard werken, samenwerken en tegelijkertijd plezier hebben in wat je ontwerpt.


Heb je interesse in mijn werk, neem dan gerust contact met mij op!

IMG_0554.jpg
logo post4.jpg
filmpje.gif
IMG_5766.jpg
Offerte aanvragen

Bedankt voor de inzending!

Is uw huisstijl toe aan vernieuwing of wilt u uw bedrijf laten stralen met een op maat ontworpen huisstijl. Kies dan uit 1 van de te selecteren diensten en vraag automatisch een offerte aan. Mogelijk kunt u ook altijd vrijblijvend contact opnemen en een op maat gemaakte offerte aanvragen, of wij kijken samen naar wat bij u past. 

Mail vrijblijvend voor een offerte naar floor@studioflink.com

Heeft u nog niet concreet voor ogen hoe u het beste een professionele en opvallende huisstijl / website kunt laten zien tegenover uw klanten & doelgroep. Plan dan een afspraak (of zoom meeting) in en dan help ik u om samen ervoor te zorgen dat uw merk/bedrijf sterk in de markt ligt.

bottom of page